Un Cadell a Casa

Labrador Retriever, Molt Més Que Un Gos .

Veniu a Visitar-nos

Roncana.com

El Labrador

Un Labrador Retriever és un gos molt familiar, intel·ligent i actiu físicament, i la seva major alegria és estar al costat dels seus, pel que tant li fa si té jardí o no, ell voldrà estar on estigui la seva família. Això fa que s’adapti perfectament a un pis, de fet un Labrador encara que tingui un gran jardí no pot estar tot el dia sol, per tant si a casa teva tothom marxa a treballar al matí i ningú torna fins passades més de 6 hores has de descartar tenir un Labrador.

Valoració

El cost econòmic és important a considerar, començant pel cost del cadell, que, tot i que pot oscil·lar, va molt relacionat a la qualitat del cadell. En segon lloc vénen despeses en articles necessaris com corretges i arnesos, llits, transportins o joguines. Una altra despesa important durant tota la vida del gos és l’alimentació, que durant el primer any serà més elevada. També tindreu despeses veterinàries: el gos necessita unes cures bàsiques indispensables com a vacunes i desparasitacions internes i externes, així com, com qualsevol ésser viu, pot patir algun accident o malaltia i necessitar una atenció veterinària extra.

Responsabilitat

Això no significa que si treballem no puguem tenir un cadell de Labrador, però si significa que hem d’adaptar el nostre horari a les necessitats de l’animal i si nosaltres no podem atendre’l, organitzar que si ho faci una persona responsable.

Aspectes a tenir en compte.

Un altre aspecte a tenir en compte és el consens de totes les persones que viuen a la casa, ja que si alguna d’elles no vol tenir gos segur que el perjudicat final serà el pobre animal.

Si després de meditar sobre tots aquests aspectes veus que les circumstàncies et permeten tenir un gos, no ho dubtis, milions de persones gaudeixen ja de la companyia d’un Labrador, sent un membre més de la seva família, i tu no tens per què privar-te’n.

Educació Bàsica

Per a més informació sobre el procés de criança i educació bàsica d’un cadell, visiteu també la nostra secció

“La criança” i la nostra web d’ensinistrament

Vols Saber Més?

Per a més informació sobre el procés de criança i educació bàsica d’un cadell, visiteu també la nostra secció “La criança” i la nostra web d’ensinistrament www.ensinistramentcani.com.

Un cadell amb Nosaltres

Tenir un cadell no ès feina facil. Un gos a casa comporta unes responsablititats diaries: passejos, donar menjar, aigua, despeses veterinàries, etc. A més de tot això, un cadell requereix temps, molta paciència, compayia i per sobre de tot bon humor! Per tant, es molt...

Educació de Cadels

Durant els primers sis mesos de vida del cadell s’estableix el que s’anomena “imprinting”, període durant el qual es fixa el caràcter que tindrà per la resta de la seva vida. És molt important evitar cometre errors durant aquesta època, això ens estalviarà problemes...

Abans de Comprar un Cadell

Compartir la vida amb un Labrador és una de les millores coses que et poden passar. Un Labrador ens proporciona grans moments de felicitat, alegries i satisfacciones, també ens mostra la seva tendresa en els mals moments, però no hem d'oblidar que també és una...

Escola d’educació Canina

El Millor Regal Que Us Podeu Fer

5 + 7 =

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.” Mamun Shikdar

Veniu a visitar-nos

Roncana.com