Sobre Nosaltres

Fidels als nostres orígens, preservem els nostres valors

Sobre Nosaltres

Fidels als nostres orígens, preservem els nostres valors

Compromís i Respecte

Criem en una relació de benefici mutu entre els nostres Labradors i els seus propietaris: l’equilibri emocional dels Labradors Ronçana és una teràpia molt valuosa pel trepidant ritme de la vida que portem els humans.

Des de 1989

Des del 1989 la nostra filosofia del màxim respecte als animals ha marcat el nostre objectiu principal: una criança responsable, ètica, criant Labradors equilibrats, sans i d’una gran bellesa

Equip

Fidels als nostres orígens, preservem els nostres principis morals, els nostres valors com el màxim respecte a l’animal, la nostra implicació personal, la constància i l’esperit de superació. Tot això fa de nosaltres un equip altament competitiu, i ens ha permès, amb el temps, aconseguir tots els objectius que ens hem anat marcant sense perdre la il·lusió que ens ha portat a prendre aquest estil de vida.
Francesc Isern

Francesc Isern

Criador de Labradors

Sóc criador de Labradors Retriever des de 1992, i des de llavors els meus Labradors Ronçana han participat en moltes exposicions de bellesa i competicions de treball, aconseguint diversos títols i moltes satisfaccions personals. També sóc jutge internacional per la FCI, i he jutjat concursos monogràfics i exposicions internacionals en diferents països d’Europa. Per tradició familiar, durant uns anys vaig dedicar-me a la doma de cavalls.

Trini Contreras

Trini Contreras

Ciencies Ambientals

Llicenciada en Ciències Ambientals, exerceixo de professora de ciències a alumnes de l’estapa de l’ESO i Batxillerat.

Apassionada pels animals des de ben petita, fa uns anys em vaig introduir al món de l’ensinistrament amb en Chiuaka, un gos un pèl malcarat. Així vaig aprendre a gaudir amb l’educació canina, descobrint els beneficis emocionals que l’ensinistrament atorga a gossos i propietaris, i la meva passió pels animals es va convertir en devoció.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.” Mamun Shikdar

On Estem

Direcció

Can Carbonell, Llinars del Vallés
Barcelona

Contacte

+34 633 49 34 30

+34 672 952 861

+937 44 56 28

Email

info@roncana.com

Truca´ns o vista´ns

15 + 13 =

Ronça