La Criança

Trenta anys dedicats a l’estudi i selecció del Labrador Retriever

La Criança

Trenta anys dedicats a l’estudi i selecció del Labrador Retriever

Els Nostres Cadells de Labrador

La criança del  cadell de Labrador Retriever s’ha de basar en un exhaustiu programa que assegura que el cadell es convertirà en un gos sa, equilibrat, sociable, sense problemes de conducta, sense pors i totalment preparat per a viure amb la seva nova família. Aquest programa comença en el moment de la selecció dels reproductors, per a continuar amb l’embaràs, proveïnt a la futura mare amb un ambient relaxat, exercici a l’aire lliure i contacte amb la resta de gossos fins al moment del part.

Experiència d’anys

Gràcies a la nostra experiència d’anys i al contacte amb criadors i experts de tot el món, hem desenvolupat unes pautes de treball per l’òptim desenvolupament dels cadells en la fase més important de la seva vida.

Naixement i post part

Els cadells naixen cecs i sords, només fan servir els sentits del tacte i l’olfacte per a trobar a la mare, les mames i els seus germans per arraulir-se i trobar tranquil·litat i escalfor, ja que durant aquest temps encara no regulen la seva temperatura corporal.

Estimulació Neuronal

El treball ha de començar amb una estimulació neuronal primerenca des del seu naixement. Aquesta estimulació els permet habituar-se al contacte amb l’ésser humà: carícies, olors,.. i a activar i desenvolupar més eficientment les zones cerebrals que reben i processen la informació  provinent dels seus sentits.

Estimulació Primerenca

Aquesta estimulació primerenca dura fins a les dues setmanes. En aquesta fase la mare i els cadells han de tenir temps per estar sols, sense ensurts, sorolls forts ni visites.

Desenvolupament psicologic

De les dues a les cinc setmanes els cadells ja han obert els ulls i ja hi senten, i és ara quan comença la feina més important per al correcte desenvolupament psicològic del gosset.

Activació i Joc

És el moment d’activar-los a poc a poc, d’exposar-los a sorolls, que comencin a jugar amb persones diferents, per proveir-los d’experiències de curta durada, positives i sociabilitzadores.

També és el moment d’introduir joguines de diferents mides i textures, d’aquesta manera despertem la seva curiositat natural.

Desalletament i Sociabilització

Cap al final d’aquesta fase és el moment d’individualitzar les seves experiències: interaccions de manera individual amb les persones i l’entorn, per potenciar la sociabilització i predisposició a l’educació de cada cadell.

I des d’aquest moment el cadell està llest per incorporar-se a la seva nova llar! Continuant, això si, la feina d’educació i socialització.

Vine  a coneixe’ns

Reserva la teva cita sense compromís

Estem molt prop de Barcelona

Un Cadell de Labrador a Casa

Un Cadell a casa

Consells i guia per conviure amb un cadell en la llar

Un Cadell Entre Nosaltres

Com viure el dia a dia amb un cadell entre nosaltres.

Un Cadell a casa

Un Cadell a casa

Truca´ns

Direcció

Can Carbonell, Llinars del Vallés
Barcelona

Contacte

+34 633 49 34 30

+34 672 952 861

+937 44 56 28

Email

info@roncana.com

O Visita´ns

13 + 8 =

Ronçana