Ensinistrament i Educació

A l’ escola de educació i ensinistrament caní

Per què és el regal més gran que us podeu fer

Ensinistrament i Educació

A l’ escola de educació i ensinistrament caní

Per què és el regal més gran que us podeu fer

Ronçana Educació Canina

A l’ escola de educació i ensinistrament caní gaudeix més del teu gos, educa’l, ensenya’l a comportar-se bé, practica esport amb ell. Al Ronçana Educació Canina t’ensenyarem a entendre i a comunicar-te correctament amb la teva mascota. No importa l’edat, el sexe, la talla o la raça, a les nostres instal·lacions i amb els nostres educadors canins ho faràs de manera divertida i fàcil. Ens avalen més de vint anys d’experiència, durant els quals hem treballat i treballem gossos amb pors, problemes de socialització, d’agressivitat, d’ansietats, etc. sempre amb uns resultats espectaculars que permeten a gos i propietari establir un canal de comunicació entenedor, gratificant i que serveix com a motor d’un vincle emocional molt bonic i fort entre ambdós.

Mètode

Ensinistrament cognitiu-emocional, en positiu, tradicional, tècniques mixtes, teràpies naturals… No utilitzem només una d’elles, ja que totes tenen els seus avantatges i els seus inconvenients. A la nostra escola intentem agafar les fortaleses de cadascuna de les diferents tècniques i adaptar-les a les necessitats de cada gos i de cada propietari.

Sempre dins d’un ambient constructiu, coneixeràs millor al teu gos, eliminaràs comportaments molestos o no desitjats i t’ensenyarem les bases de l’ensinistrament caní. T’assessorarem en tot el que el teu gos necessiti per a ser un gos equilibrat, tranquil i educat. També t’ajudarem en l’etapa de cadell del teu gos, preparant-lo per a la seva vida adulta.

Diferents Modalitats

En el nostre centre, i en funció de les necessitats i caràcter de cada gos, podràs educar el teu gos seguint diferents modalitats:

1.Dins d’un grup de treball, on cada propietari, sota les direccions d’un dels nostres educadors, ensenya al seu gos a comportar-se, a practicar exercicis d’obediència i a divertir-se a la nostra pista d’agility. 

2.Si ho prefereixes o ho necessites, un dels nostres educadors farà sessions individualitzades amb tu i el teu gos, desplaçant-se fins al teu domicili o al nostre centre. 

3.Un altre servei del qual pots disposar és deixar-nos el teu gos durant unes setmanes, en funció de les necessitats i/o problemàtica, per a què nosaltres l’eduquem mentre viu amb nosaltres i els nostres gossos.

Educació de Cadells

Durant els primers sis mesos de vida del cadell s’estableix el que s’anomena “imprinting”, període durant el qual es fixa el caràcter que tindrà per la resta de la seva vida. És molt important evitar cometre errors durant aquesta època, això ens estalviarà problemes seriosos en un futur, que seran molt complicats i ingrats de reeducar.

Errors més típics:

1.-Portar al cadell amb collar en comptes d’arnès, ja que “així no estira”. Llegiu Perquè arnès i no collar”.

2.-Tancar al cadell a casa fins als tres mesos, edat en què ja té les tres vacunes necessàries. Llegiu “Perquè hem de treure els cadells al carrer des de les nou setmanes?.

3.-No deixar al cadell apropar-se a altres gossos o persones.4.-No acostumar-lo a relaxar-se en un transportin.

5.-Dir “hola” i “adéu” cada cop que arribem o marxem de casa.

6.-La sobrealimentació, que porta a problemes ossis.

En els nostres cursos de cadells t’ensenyarem a comprendre i a treballar amb el teu cadell. Mitjançant el joc i la tècnica del “clicker” li ensenyarem al cadell exercicis molt útils per al seu desenvolupament físic i emocional.

Per què has de venir?

Per ell

Per què serà mes feliç i aprendrà a adaptar-se a les normes de la societat en què vivim.

Per tu

Per què aprendràs a entendre les seves necessitats i li donaràs tot el que es mereix.

Per Vosaltres

Per què reforçareu el vostre vincle en un entorn natural i envoltats d’amants dels animals
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.” Mamun Shikdar

Truca´ns

Address

Can Carbonell, Llinars del Vallés Barcelona

Contacte

+34 633 49 34 30 +34 672 952 861 +937 44 56 28

Email

info@roncana.com

O visita´ns

6 + 13 =

Ronçana