SOBRE NOSALTRES/ CONTACTE

L’equip de Ronçana està format per:

FRANCESC ISERN

Sóc criador de Labradors des de 1992, i des de llavors els meus Labradors Ronçana han participat en moltes exposicions de bellesa i competicions de treball, aconseguint diversos títols i moltes satisfaccions personals. També sóc jutge internacional per la FCI, i he jutjat concursos monogràfics i exposicions internacionals en diferents països d’Europa. Per tradició familiar, durant uns anys vaig dedicar-me a la doma de cavalls.

Com a educador caní, m’he format a diversos grups de treball com el Grup Caní La Font i Don Big World. La meva formació també ha inclòs cursos i seminaris amb professionals de diverses disciplines, com Karen Pryor o Turid Rugaas.

TRINI CONTRERAS

Llicenciada en Ciències Ambientals, exerceixo de professora de ciències a alumnes de l’estapa de l’ESO i Batxillerat.

Apassionada pels animals des de ben petita, fa uns anys em vaig introduir al món de l’ensinistrament amb en Chiuaka, un gos un pèl malcarat. Així vaig aprendre a gaudir amb l’educació canina, descobrint els beneficis emocionals que l’ensinistrament atorga a gossos i propietaris, i la meva passió pels animals es va convertir en devoció.


CONTACTE

Santa Maria de Palautordera

Telf. 937445628 / 633493430 / 672952861

ronssana@gmail.com

El Labrador RetrieverEl_labrador_retriever.html
Escola d’educacióEscola_deducacio.html
Tornar a l’inicilabrador_barcelona.html
La criançaLa_crianca.html
BLOG / NOTÍCIESBlog/Blog.html

Fidels als nostres orígens, preservem els nostres principis morals, els nostres valors com el màxim respecte a l’animal, la nostra implicació personal, la constància i l’esperit de superació. Tot això fa de nosaltres un equip altament competitiu, i ens ha permès, amb el temps, aconseguir tots els objectius que ens hem anat marcant sense perdre la il·lusió que ens ha portat a prendre aquest estil de vida.
AdopcionsAdopcions.html
Un cadell a casa...Cadellades.html