ENSINISTRAMENT i EDUCACIÓSi tens algun tipus de problema amb el teu gos, o algun aspecte de la seva conducta que necessitis modificar, o simplement vols treballar amb ell per reforçar el vostre vincle, no dubtis a contactar-nos. Recorda, no importa l'edat, el sexe, la talla, la raça o el problema del gos, sempre hi ha accions que podràs posar en pràctica per millorar la convivència i la relació entre vosaltres, ja que tant el teu gos com tu us ho mereixeu. Per a informació més detallada visita la nostra web www.ensinistramentcani.comhttp://www.ensinistramentcani.comshapeimage_3_link_0Gaudeix més del teu gos, educa’l, ensenya’l a comportar-se bé, practica

esport amb ell. No importa l’edat, el sexe, la talla o la raça.

Ens avalen més de vint anys d’experiència, durant els quals hem treballat

gossos amb pors, problemes de sociabilització, d’agressivitat, d’angoixa, etc.

sempre amb uns resultats espectaculars que permeten a gos i propietari

establir un canal de comunicació entenedor, gratificant i que serveix com a motor d’un vincle emocional molt bonic i fort entre ambdós.


Ensinistrament cognitiu-emocional, en positiu, tradicional, tècniques mixtes, teràpies naturals… No s’ha d’utilitzar només una d’elles, ja que totes tenen els seus avantatges i els seus inconvenients. S’ha d’intentar agafar les fortaleses de cadascuna de les diferents tècniques i adaptar-les a les necessitats de cada gos i de cada propietari, treballant sempre en un ambient constructiu.


A la nostra web www.ensinitramentcani.com trobaràs més informació sobre l’ensinistrament i l’educació canines.


EDUCACIÓ DE CADELLS

Durant els primers sis mesos de vida del cadell s’estableix el que s’anomena “imprinting”, període durant el qual es fixa el caràcter que tindrà per la resta de la seva vida. És molt important evitar cometre errors durant aquesta època, això ens estalviarà problemes seriosos en un futur, que seran molt complicats i ingrats de reeducar.

Errors més típics:

  1. -Portar al cadell amb collar en comptes d’arnès, ja que “així no estira”. Llegiu “Perquè arnès i no collar”.

  2. -Tancar al cadell a casa fins als tres mesos, edat en què ja té les tres vacunes necessàries. Llegiu “Perquè hem de treure els cadells al carrer des de les nou setmanes?”.

  3. -No deixar al cadell apropar-se a altres gossos o persones.

  4. -No acostumar-lo a relaxar-se en una gàbia o transportin.

  5. -Dir “hola” i “adéu” cada cop que arribem o marxem de casa.

  6. -La sobrealimentació, que porta a problemes ossis.

 
El Labrador RetrieverEl_labrador_retriever.html
La criançaLa_crianca.html
Tornar a l’inicilabrador_barcelona.html
BLOG / NOTÍCIESBlog/Blog.html
Sobre nosaltres/ ContacteSobre_nosaltres.html
AdopcionsAdopcions.html
Un cadell a casa...Cadellades.html