El Labrador RetrieverEl_labrador_retriever.html
La criançaLa_crianca.html
Escola d’educacióEscola_deducacio.html

APOSTANT PER UN LABRADOR,

ADQUIREIXES MOLT MÉS QUE UN GOS

El cost econòmic és important a considerar, començant pel cost del cadell, que, tot i que pot oscil·lar, va molt relacionat a la qualitat del cadell. En segon lloc venen despeses en articles necessaris com corretges i arnesos, llits, transportins o joguines. Una altra despessa important durant tota la vida del gos és l’alimentació, que durant el primer any serà més elevada. També tindreu despeses veterinàries: el gos necessita unes cures bàsiques indispensables com a vacunes i desparasitacions internes i externes, així com, com qualsevol ésser viu, pot patir algun accident o malaltia i necessitar una atenció veterinària extra.


Si després de meditar sobre tots aquests aspectes veus que les circumstàncies et permeten tenir un gos, no ho dubtis, milions de persones gaudeixen ja de la companyia d'un Labrador, sent un membre més de la seva família, i tu no tens per què privar-te’n.


Per a més informació sobre el procés de criança i educació bàsica d’un cadell, visiteu també la nostra secció “La criança” i la nostra web d’ensinistrament www.ensinistramentcani.com.

Un Labrador és un gos molt familiar, intel·ligent i actiu físicament, i la seva major alegria és estar al costat dels seus, pel que tant li fa si té jardí o no, ell voldrà estar on estigui la seva família. Això fa que s'adapti perfectament a un pis, de fet un Labrador encara que tingui un gran jardí no pot estar tot el dia sol, per tant si a casa teva tothom marxa a treballar al matí i ningú torna fins passades més de 6 hores has de descartar tenir un Labrador.


Això no significa que si treballem no poguem tenir un Labrador, però si significa que hem d’adaptar el nostre horari a les necessitats de l'animal i si nosaltres no podem atendre’l, organitzar que si ho faci una persona responsable.


Un altre aspecte a tenir en compte és el consens de totes les persones que viuen a la casa, ja que si alguna d'elles no vol tenir gos segur que el perjudicat final serà el pobre animal.

Tornar a l’inicilabrador_barcelona.html
BLOG / NOTÍCIESBlog/Blog.html
ABANS DE COMPRAR UN CADELL...

Compartir la vida amb un Labrador és una de les millors coses que et poden passar. Un Labrador ens proporciona grans moments de felicitat, alegries i satisfaccions, també ens mostra la seva tendresa en els mals moments, però no hem d'oblidar que també és una responsabilitat i que en adquirir-lo assumim un compromís que pot arribar a durar més de deu anys, i que no podem arraconar el gos o deixar d'atendre les seves necessitats ni un sol dia de tot aquest temps.

Si estàs pensant en adquirir un Labrador, hauries d'avaluar una sèrie de qüestions, com són el temps, la seva educació, les cures i el cost econòmic.
Segur que gaudir de la seva companyia i passar temps amb ell és una de les motivacions per decidir-se a tenir un gos, però hem de tenir en compte que aquest temps és també una obligació, ja que el nostre gos ens necessita igual si és estiu i fa calor o és hivern i neva i no ve de gust sortir al carrer: un gos adult necessita sortir al carrer un mínim de tres vegades per fer les seves necessitats i un d'aquests passejos ha de ser llarg per a què faci exercici, es relacioni amb gent i altres gossos i gaudeixi.
Sobre nosaltres/ ContacteSobre_nosaltres.html
AdopcionsAdopcions.html